Tillsammans kan Vi göra skillnad!

STYRELSE

Keep Fighting Styrelse

Styrelse

MARIE SÖHRMAN

Ordförande

JENNIFER BERGGREN WASSBERG

Blivande styrelseledamot

MARIA

CARPING

Vice Ordförande & Sekreterare

BARBRO HOLMQVIST

Kassör

Bakgrund

OM KEEP FIGHTING

IDEELL FÖRENING


KEEP FIGHTING är en allmännyttig ideell förening som samlar in pengar till förmån för forskning kring cancer och epilepsi. KEEP FIGHTING bildades 2014 och sedan dess arbetar vi flitigt för att sprida kunskap om epilepsi och cancer.


KEEP FIGHTING bygger enbart på gåvor och insamlingar på det vi säljer och erhåller inget statligt stöd. Vi säljer olika typer av smycken, nyckelringar, mössor och tygpåsar och allt överskott går oavkortat till den fond eller förening Ni önskar stödja.


Vi stödjer idag fem olika föreningar/fonder och vid gåva eller genom att köpa någon av KEEP FIGHTINGs produkter väljer Du själv till vilken fond eller förening Du önskar att överskottet ska gå till:

Dravets Syndrome AS

Hjärnfonden

Epilepsifonden

Barncancerfonden

Cancerfonden

Ordförande

MARIE SÖHRMAN


KEEP FIGHTING grundades av Marie och föreningen startades tillsammans med Maria.

Vår familj är också drabbad. Vi har en dotter född sept 2007 som föddes med en hjärnmissbildning och nu har hon svår behandlad epilepsi, måttlig till svår utvecklingsstörning och autism. Vår son född sept 2008 fick diagnosen Leukemi (ALL) januari 2013 och blev färdigbehandlad den 25 juli 2015. Han går fortfarande på regelbundna kontroller. Jag har även två pojkar sen innan födda Mars 1999 och Juli 1994.


Vi har fått mycket stöd och nu vill vi ge andra stöd och samla in pengar till forskning. Det behövs mer forskning för att utrota cancer och hitta bättre behandlingar för epilepsi. Vi samlar även in pengar till Föreningen Dravets Syndrome AS. Jag har lärt känna många som har barn med dravets och det är en väldigt svår behandlad form av epilepsi. Vår dotter har inte dravets men hon har samma symtom som dravets.


Vi har alltid levt med mottot 'Fortsätt Kämpa' Även när livet är som tuffast ska man inte ge upp. Vi är otroligt tacksamma för all stöd vi har fått än så länge och vi hoppas verkligen att det fortsätter.

Vice Ordförande & Sekreterare

MARIA CARPING


Maria startade föreningen KEEP FIGHTING tillsammans med Marie.

Jag känner djupt engagemang för KEEP FIGHTING och vad föreningen kan bidra med. Jag har under en tid stått vid sidan av en av mina bästa vänners kamp mot sjukdomen Dravets Syndrome. Jag kände mig helt maktlös men med hjälp av KEEP FIGHTING känner jag att jag gör något.


En mycket viktig sak för mig är att försöka bidra till att få igång svensk forskning på Dravets Syndrome. Jag är övertygad om att svensk forskning kan leda till stora framsteg då våra Dravetbarn, med familjer, kan bidra med erfarenheter och fakta genom ett starkt nätverk inom DSAS.


Det vill jag aldrig sluta tro på!

Kassör

BARBRO HOLMQVIST


Barbro är mormor till Isabella och Leo.


Jag lever, genom min dotter och hennes familj, mycket nära livet med epilepsi och cancer. Jag kan med hjälp av KEEP FIGHTING bidra då jag ofta hjälper till att tillverka smycken och säljer mycket i Spanien under vinterhalvåret. EVENT

Passa på att träna och samtidigt bidra till en god sak!


KEEP FIGHTING anordnar återkommande event såsom Zumba med Keep Fighting, Tage Zumba och Yoga med Keep Fighting. Till en kostnad av 100kr får man delta på eventet och samtidigt välja en Keep Fighting-produkt.


Tage Zumba anordnas tillsammans med TK Fys från Teckomatorp. Tage Zumba anordnas till förmån för Dravets Syndrome och anordnas varje år på Alla Hjärtans dag, 14 februari.


Yoga med Keep Fighting och Zumba med Keep Fighting anordnas tillsammans med Alegría.MARKNAD & LOPPIS

KEEP FIGHTING medverkar ofta på olika marknader och loppis. Brukar vara säsongsbetonade marknader som julmarknad och höstmarknad. En välbesökt loppis är bakluckeloppis i Lund.WALK OF HOPE

KEEP FIGHTING har många gånger sedan föreningen startade varit med i Walk of Hope till förmån för Barncancerfonden. Vi anordnar tipsrunda med fina priser och har anordnat Walk of Hope både i Sjövik och Lund.